Първоначално публикувано от tidji
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ABS започна да свети постоянно
Collapse
X
-
есента ми светеше постоянно и абц-то и блок. колело. оказа се прецакано кабелчето на датчика на абц. на предно ляво. намериха ми в една морга датчик и мисля 50тина лева ми излезе с труда.
обаче вчера в студа -18, на няколко пъти светваше за малко и се изкл. абс и после си се оправяше сам!!!!sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от tsener Покажи съобщениеИмам подобен проблем с ABS, но не съм проследил дали може да е от температурата.. В общият случай лампата изгасва след гасене на двигателя и повторно палене.
Интересвото е че при мен светват 2 лампи?
Тази за ABS и тази за ръчна, при положение че не съм я пипал ..
Comment
-
Първоначално публикувано от tidji Покажи съобщениедо котака в нашиа шибан град няма никакви такива по измислени бушончета иначе небих си направил труда ако ми изпратиш в пощенси плик щете споменавам дългоAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
При мене АБС и лампата за ръчната светят непрекъснато . Но няма проблем със спирането вече 1800 км , само тия 2 лампи светят май след като минах през едни дупки Сърбия . Та въпроса какво може да е това и опасно ли е ?
Незнам има ли връзка но тая сутрин беше студено - 12 градуса и ми блокира задно дясно колело , но го раздвижих демк вече се търкаля свобно и не мирише на феродо .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеПри мене АБС и лампата за ръчната светят непрекъснато . Но няма проблем със спирането вече 1800 км , само тия 2 лампи светят май след като минах през едни дупки Сърбия . Та въпроса какво може да е това и опасно ли е ?
Незнам има ли връзка но тая сутрин беше студено - 12 градуса и ми блокира задно дясно колело , но го раздвижих демк вече се търкаля свобно и не мирише на феродо .Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment